Консервація та відновлення пошкоджених будівель або їх частин

Військові дії в Україні завдали багато руйнувань. Постраждало безліч будівель та інших споруд. Щоб їх не довелося зносити, рекомендується виконувати консервацію будівельної конструкції. Це комплекс ремонтно-будівельних робіт, мета яких – зберегти об’єкт у тому вигляді, в якому він знаходиться наразі. Використовуються підпірки, тимчасові накриття та дахи, встановлюється система водовідведення.

Будівлі, які постраждали після вибухів, можуть деформуватися і після того, що сталося. Конструкція стає менш надійною, тому стіни та інші частини будинків можуть поступово руйнуватися та розсипатися протягом не лише днів, а й місяців. Уникнути неприємностей допоможе зміцнення основних конструкцій. Аварійні частини будівлі укріплюються за допомогою холодногнутих оцинкованих профілів або інших матеріалів. Для стін використовують спеціальні розпірки та підкоси, хомути та троси.

Якщо необхідно повністю відновити зруйновану конструкцію, наші фахівці також використовують сталеві оцинковані тонкостінні профілі. Виріб допоможе у найкоротший термін відновити пошкоджене житло, або інші типи будівель.

Переваги сучасних технологій та матеріалів

Для консервації будівельних конструкцій та їх відновлення використовуються елементи, що не потребують зварювання. За допомогою легких сталевих тонкостінних конструкцій, ЛСТК,  можна зменшити навантаження на фундаменти   та скоротити терміни проведення ремонтних робіт. Якість та інші характеристики залишаються на високому рівні.

У порівнянні з іншими матеріалами, які можуть бути використані для відновлення будівель, сталеві оцинковані профілі мають ряд переваг:

  • термін експлуатації конструкції – понад 80 років;
  • невелика вага;
  • компактність транспортування;
  • використання легких підіймальних механізмів для будівництва конструкції;
  • монтаж незалежно від погодних умов;
  • стійкість до різкої зміни температури та рівня вологості (наноситься антикорозійне покриття);
  • збереження зовнішнього вигляду конструкції (вона не «просідає» та не змінюється через декілька років експлуатації, на відміну від будівель з бруса).

Додаткова перевага полягає у легкості зведення конструкції. Бригада з кількох людей впорається із завданням у чітко визначені терміни.

Оформлення замовлення

Після проведення попереднього обстеження пошкодженої будівлі, виноситься рішення щодо її подальшої експлуатації. Коли не йдеться про знесення, необхідне відновлення. Якщо наразі воно неможливе, ви можете законсервувати будівлю, зберігши її вигляд, а подальше рішення про проведення будівельних робіт буде прийнято у більш зручний час.

На нашому сайті ви можете замовити виготовлення оцинкованих сталевих тонкостінних профілів та конструкцій з них. У компанії «ЛС Профі» ви можете оформити замовлення на відновлення будівельних конструкцій житлових будинків, складських приміщень, торгових центрів, заводів та фабрик. Залишиться уточнити необхідні параметри та дочекатися виготовлення конструкції, після чого можна приступати до проведення ремонтних робіт.

ФОРМА ЗВОРОТНОГО ЗВ'ЯЗКУ
Icon Form